Aan het laden..

Organisatie

Over Scholten Reclame

Wát u ook zoekt op het gebied van buitenreclame en belettering, wij maken het voor u. Goed en snel, en met net zoveel aandacht voor het grote geheel als voor de details. Al 19 jaar koesteren wij ons vakmanschap en vinden wij voor elke toepassing de beste oplossing. Creativiteit, improvisatievermogen en kostenbewust meedenken zijn bij ons altijd inclusief. Verwacht van ons professionaliteit, directe communicatie en klantgerichte aanpak in een informele sfeer. We kunnen niet anders. En dat willen we ook helemaal niet!


Eigen montageteam
Onze gespecialiseerde montagemedewerkers voeren uw wensen professioneel uit en zorgen voor ijzersterke montage. In weer en wind, geen gevel gaat ze te hoog. U kunt vertrouwen op hun praktisch inzicht en hun ervaren oog voor presentatiekwaliteit.


Vakmensen
Een enthousiast en toegewijd team van vakmensen staat klaar om aan uw wensen tegemoet te komen. Met inzicht in haalbaarheid en effect en met een prettige combinatie van praktijkervaring en vernieuwingsdrang. Ze zijn niet bang de technische grenzen te verkennen, maar verliezen realisme nooit uit het oog. Ons team vindt dat functionaliteit en gevoel voor design altijd moeten samengaan. Vraag ons gerust om advies voor de presentatie van úw boodschap.


SI’BON kwaliteitskeurmerk
Scholten Reclame is een Erkend Sign bedrijf, gecertificeerd door SI’BON, de overkoepelende organisatie voor sign bedrijven. Uitsluitend bedrijven die in de praktijk hebben bewezen professionaliteit, creativiteit en kwaliteit in huis te hebben, komen voor dit gerenommeerde keurmerk in aanmerking.


Zekerheid dankzij 3M™ garantie
Als 3M Gecertificeerde Signmaker zijn wij onderdeel van een netwerk van kwalitatief hoogwaardige bedrijven in de sign- en printindustrie. Daardoor kunnen we de 3M™ garantie aanbieden. Deze biedt u de zekerheid van een gegarandeerde beeldkwaliteit en duurzaamheid die nodig is om uw toepassing de door u gewenste uitstraling te laten behouden. De 3M™ garantie is de beste en meest betrouwbare graphics-garantie in de signindustrie.Ons team

René Scholten | Eigenaar

Als eigenaar enthousiasmeert hij het team. En van alle (reclame)markten thuis. Houdt iedereen aan het werk. Gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Als de klant niet tevreden is dan is hij het ook niet.

Marco Meijer | Manager & Adviseur

Pakt alles aan, maar dan ook echt alles. Naast zijn kwaliteiten als adviseur en ontwerper heeft hij nog veel meer in petto, zo kan hij o.a. een pak stroopwafels in een uur laten verdwijnen…it’s unbelievable!

Joost Morren | Adviseur & Ontwerper

Vormgeving is een zoektocht en géén ABC'tje. Joost zoekt altijd naar de juiste vorm, om het bericht dat verteld moet worden optimaal over te brengen naar de klant. Joost visualiseert elke identiteit op een creatieve en op een eigen manier en garandeert zo een professionele ‘look and feel’ van al uw producten.

Matthieu Kramer | Ontwerp & Print

Matthieu kan alles creëren wat u bedenkt. Hij luistert goed naar uw ideeën en komt met mooie en creatieve oplossingen. Hij helpt uw bedrijf naam en aanzien te geven door al uw bedrijfsuitingen en reclames op elkaar af te stemmen. Naast het ontwerpen is hij verantwoordelijk voor onze grootformaat full colourprinters.


Marco Groen | Signmaker & Carwrapper

Marco is een echte allrounder in sign. Auto’s, gevels, ramen, borden. Hij heeft overal ervaring mee. Altijd klant vriendelijk en denkt graag mee met de klant. Wrappen vindt hij leuk en altijd een uitdaging.

Erik Vreeken | Werkvoorbereider

Bekijkt de wereld vanuit een technisch perspectief. Kan (bijna) alles, zorgt voor de puntjes op de 'i' en houdt alles goed in de gaten. Erik zorgt er voor dat iedereen z'n materiaal altijd compleet heeft.

Jordy de Graaf| Carwrapper

Als carwrapper pakt Jordy wagens volledig of gedeeltelijk in met folie. De klant is koning, of hij nu blauwe spiegels wil, rode velgen of een volledig matte wagen. Met Jordy zijn nauwkeurigheid is het allemaal geen probleem!

Paulien Hartkamp | Financieel medewerkster

Onze boekhoudster...
Joost Schotten | Financieel medewerker

Onze boekhouder...Scroll naar boven